Monday

ARIZONA part 2

Λοιπόν αντε καλές μαλακίες και δω. Ένα από τα πιο γελοία σκηνικά που 'χω δει σε αυτό το μαγαζί είναι το εξής:
Πελάτης, φιλος γενεθλιάζοντος, ζητά από το αφεντικό και τραγουδιστή να παίξουμε το happy birthday για να βγάλυν την τούρτα που προοριζόταν για το φίλο του. Το αφεντικό το λέει στο μπουζουκτση και φεύγει από την πίστα για να τραγουδησει απο το τραπέζι αυτού που έχει γενέθλια. Η τούρτα έχει αρχίσει να φτάνει, το αφεντικό λεει τωρα στον μπουζουκτση και περιμένει με το μικροφωνο στο στόμα να μπει. Ελα ομως που ο μπουζουκτσης εχει καταλάβει τα γενέθλια του σφακιανακη και μπαίνει με μια ταξιμάρα σε φυσική μινόρε 200 νότες το δευτερόλεπτο. Εκει που είναι ετοιμος να μπει ο τραγουδιστής, ακουει τις νοτάρες και πριν προάβει να τραβηχτεί απο το μικρόφωνο λέει : Γαμώ την παναγία μου. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Με μια ιστορία Tου, καλωσορίζω τον kafouroutso στο blog!

Ένα από τα μεγάλα όνειρά μου έγινε πραγματικότητα....να κάνω blog με τον kafouroutso

Τον καλωσορίζω στις "Ιστορίες Σκυλάδικου" διηγούμενος μια ιστορία τ
ου, στο σκυλάδικο "Arizona" του Λονδίνου όπου βγάζει ιδρώνωντας τις λιρίτσες Αγγλίας του....


Παίζει ο kafou λοιπόν στο σκυλάδικο, όπου συχνάζουν όλοι οι Έλληνες λεφτάδες του Λονδίνου, εφοπλιστές, χρηματιστές, τεχνοκράτες κλπ.

Πρώτο τραπέζι πίστα ένα μωρό θεϊκό παίζει με τα μάτια τον kafou. Ξέρεις, απ'αυτές τις Αθηναίες που οι μπαμπάδες τους έχουν τα άπειρα λεφτά, που η Ελλάδα δεν τις χωράει πια, που ζουν στο South Kensington και έχουν βαρεθεί και την κόκα και έχουν δοκιμάσει τα πάντα στη ζωή τους!

Αυτός ανταποκρίνεται και απαντάει με την κεραυνοβόλο Γρεβενίσια ματιά του...Εκείνη ήδη έχει κάνει τρελή ζημιά στο μαγαζί! Γαρύφαλο φεύγει με τον κουβά, μπουκάλια πάνε κι έρχονται, χαμός. Αρχίζει και ξεσαλώνει κι άλλο. Σιγά σιγά έρχεται όλο και πιο κοντά στον kafou. Από το τραπέζι στην πίστα, από την πίστα δίπλα στα drums.

Σε κάποια φάση βρίσκονται αυτή να κάθεται στα πόδια του κι αυτός με τα χεράκια του τυλιγμένα γύρω της να παίζει και ταυτόχρονα να μιλάνε (το να παίζεις και την ίδια στιγμή να μιλάς άνετα, είναι αποτέλεσμα των ασκήσεων ανεξαρτησίας των μελών που κάνουν οι drummers και δη ο kafou).

Του λέει αυτή:"Ξέρεις μωρέ κι εμείς εδώ, τα χουμε ζήσει όλα και βαριόμαστε στην Ελλάδα και το Kensington μας ξέρει απέξω και δε μας χωράει πια.....και κόκες και drugs και τα ρέστα..."

Σε κάποια φάση, σηκώνει κρυφά την μπλούζα της και του μοστράρει το βυζί της, τέλειο, καλοσχηματισμένο, φρέσκο φρέσκο, μόλις βγήκε απ'τον πλαστικό, τεφαρίκι πράμα λέμε.....και του λέει:

"Δες εδώ, μόλις έχω βγει απ' το χειρουργείο μωρε....και ξέρεις....τι σου λέει...;"

Απαντάει θλιμμένα ο kafou, με ερώτηση: "Χειρουργείο ε...; Καρκίνος...;"



Η γκόμενα χώρις δεύτερη κουβέντα αποχωρεί από την "Arizona" ξενερωμένη......

----------------------------

Ντάπα ντούπα......τράκατα τράκατα ταμ.......